Nieuws in de kijker

2015 18/12/2014

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Vanwege alle medewerkers van Steunpunt Algemeen Welzijnswerk

Wil je kans maken op één van onze publicaties?
We geven 3 exemplaren van elk weg!

Klik op ons prikbord

't Leesmeer van 18 december 2014 18/12/2014

’t Leesmeer leidt u naar een vijver met nieuws, agenda, achtergrondkennis en praktijkexpertise in het algemeen welzijnswerk en het brede domein van het sociaal werk.

>>'t Leesmeer

'Een thuis voor meer dan één dag': het boek en de presentatie 18/12/2014

Op 11 december lanceerden we het boek 'Een thuis voor meer dan een dag', uitgegeven door Lannoo Campus en met een variatie aan bijdragen over de vele gezichten van dak- en thuisloosheid. Het boek werd voorgesteld op een symposium met: de gedeputeerde Peter Bellen, een panelgesprek met Jos Geysels, Erik De Meyer, Tamara Rau, Helmut Lotti, en Koen Devylder, een rapnummer van Droge Piet, kwisleider Danny Lescrauwaet, de geschiedenis van het Werk der Daklozen verteld door Bob Cools en een actieplan 'stop thuisloosheid' voorgesteld door Ludo Serrien

Bestel hier het boek
Kijk hier naar de bijdragen op het symposium

 


Ingelogd blijven
 Wachtwoord vergeten? of Registreer
 

Het Steunpunt is

Het Steunpunt Algemeen Welzijnswerk is een Vlaams kennis- en expertisecentrum, dat de praktijk- en beleidsontwikkeling van sociaal werk ondersteunt en stimuleert.

Doet

Het Steunpunt Algemeen Welzijnswerk verzamelt, verrijkt en verspreidt kennis, praktijkervaringen, methodieken en beleidsgegevens.

Publiceert

Deze algemeen toegankelijke website en het digitaal platform voor verschillende kennisgroepen geeft toegang tot al onze publicaties, nieuwsberichten, ervaringen uit het werkveld en achtergrondinformatie.

Organiseert

Via deze website blijft u op de hoogte van al onze activiteiten: studiedagen, overlegtafels, vormingen, trainingen op maat, trefdagen, projecten en acties.

 

Contacteer het Steunpunt

Elke werkdag bereikbaar
Van 09.00 uur tot 12.30u en
van 13.30 uur tot 17.00u

Kantoren
Steunpunt Algemeen Welzijnswerk
Diksmuidelaan 36a, 2600 Berchem
Tel. 03 366 15 40 | Fax 03 385 57 05

Routeplanning via Google Maps
Gebruik Adobe Reader om PDF documenten te lezen